Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

Workshops op maat

Workshop "Kinderrechten in beeld via kunst" 

 

STERK biedt diverse workshops op maat aan over het thema kinderrechten. Deze workshops worden verzorgd door Sjieka van Rooijen, directrice van STERK en beeldend kunstenaar. 

 

Voor wie?

Mogelijke doelgroepen voor de workshop zijn: kinderen en jongeren, leerkrachten, jeugdhulpverleners en ieder ander die geinteresseerd is in het thema kinderrechten. Denk ook eens aan deze workshop voor uw bedrijfsuitje / teambuilding!

 

Inhoud van de workshop

Voorafgaand aan het werken aan een kunstwerk naar keuze wordt u bekend gemaakt met het onderwerp kinderrechten. Wat zijn kinderrechten en waarom zijn kinderrechten in het leven geroepen?

 

Vervolgens wordt gezamenlijk gewerkt aan een kunstwerk, waarin het thema kinderrechten naar voren komt. Te denken valt aan een schilderij, beeld, kunstboek, het beschilderen van servies, het beschilderen van houten (tuin)meubelen, maar ook andere wensen of ideeën zijn bespreekbaar!

 

Meer informatie

De gewenste lengte, prijzen en locate in overleg. Richtprijs per dagdeel is €350,- excl. materiaalkosten en eventuele locatiekosten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjieka van Rooijen via sjieka@planet.nl of 0626466912 / 020 4196778

 

×