Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

Het project

STRONG (Supporting The Rights of New Generations)

 

Ook weer in 2017 vindt het project STRONG plaats. Hét project van STERK, het Albeda College en de Erasmus Universiteit in Rotterdam!

 

Studenten van het Albeda College in Rotterdam organiseren op dinsdag 21 november 2017 de landelijke MBO Kinderrechtenconferentie op de Erasmus Universiteit. Ook lopen zij op 21 november een mars door Rotterdam met aansluitend een debatmanifestatie. Jongeren laten deze dag zien dat zij het overtreden van kinderrechten niet accepteren. Ze denken na over oplossingen om kindermishandeling tegen te gaan en willen daaraan actief bijdragen.

 

Dit project, genaamd STRONG (Supporting The Rights of New Generations) maakt onderdeel uit van de Week tegen Kindermishandeling (20 t/m 26 november 2017) De week is een maatschappelijk appèl om elke vorm van kindermishandeling te voorkomen of te stoppen. STRONG wordt georganiseerd door de Stichting Estafettemars voor de Rechten van het Kind (STERK) in samenwerking met het Albeda College, Debatcentrum Arminius en de Erasmus Universiteit.

 

Bekijk de agenda voor meer informatie over de conferentie, de mars en het debat op 21 november 2017.

 

Of bekijk hier direct het programma van de conferentie. 

 

 

De komende jaren willen we het project STRONG verder gaan uitbreiden naar meer steden in Nederland.

Wil jij dat jouw school ook meedoet? Neem dan contact op met ons op.

 

 

 

 

×